torsdag 16 juli 2009

Blend me, shake it, stir it up


Efter lite mer än en vecka på pulver börjar jag lära mig trixen till ett drägligt liv med pulver. Jag har sedan de tre första dagarna inga som helst hungerkänslor, inget sötsug och känner mig pigg så länge jag sover ordentligt. Är helt fascinerad att ketosen faktiskt fungerar.

I början hade jag väldigt svårt att peta i mig shakerna och sopporna eftersom jag sedan tidigare har svårt med redda soppor där jag känner mjölkonsistensen. Men även den mest pulverkräsna kan hitta vägar för att övervinna hindren:
  • En bra blender el mixer.
  • Isbitar, massor av isbitar
  • Extra vatten
Cambridges 3 dagliga påsar innehåller allt du behöver för dagsbehovet. Därför får man kämpa ganska hårt för att "slå sönder" pulvret. En blender är ovärderlig för detta. Isen hjälper till ytterligare att fördela pulvret och kyler ju dessutom shaken. Extra vatten väljer jag att ha i därför jag tycker att mixerna är på tok för tjockflytande och söta.

Jag har en och en halv vecka kvar med enbart pulver. Sen ska jag och endokrina enheten på Karolinska Sjukhuset göra en avstämning om hur bra det har fungerat på mig och om jag ska fortsätta en vända i höst med pulver. Går det så här bra så ser jag inga problem med det.

1 kommentar:

  1. Jag har kört 11 veckor Cambridge nu och gått ner 22 kg. Det är verkligen en supergrej för mig.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera

Tintin