måndag 3 augusti 2009

Mollykvällen



Grand Hotel hade rullat ut röda mattan och pressen belamrat entrén med sina kameror. Eftersom man inte lirar i vip-ligan så betraktades vi väl inte som pressens högvilt. Karin och Per stod och välkomnade inne i entren (Karin hade på sig jordens sötaste klänning.
VIPisarna hänvisades till entreplanet i Vinterträdgården och vi mer plebejiska deltagare till den övre våningen. Där bjöds det på vin i alla färger, god mat och trevlig dessert.
Efter maten var det påföljande mingel med ännu mera vin och uppträdande av Sheri; ett nytt stjärnskott enligt inbjudan. Vi valde att stanna kvar på övre våningen för att kunna utnyttja den utmärkta utsikten från balkongen.
Strax efter 22.00 small det. In på den kritvita runwayen kom Helena Christensen in och inledde visningen. Själva visningen kan beskådas på Odd Mollys hemsida. Efter avslutad visning gled vi ner och minglade med gräddan. Till nattamat bjöds det på varmkorv med bröd och ännu mer vin. Sedan kalasades det fram till 01.00 då festen avslutades. En goodiebag lyckades vi i alla fall sno åt oss.

Vad det gäller kändisar och annat hade vi lite för dåligt span på det. Helena Bergström skådades, Lars Wallin, Jennifer Brown, Peder Lamm mm..... För den som vill spana på lite skvallerbilder finns det här.
I morgon rapporteras goodiebagen.

5 kommentarer:

  1. Åh jag är så avis, låter fantastisk roligt!! Ska bli spännande att se vad som fanns i goodiebagen!!:-)

    SvaraRadera
  2. Mysigt värre! Ja vi andra fick ju sitta här uppkrupna i soffan med ett glas vin och laptopen i knäet.

    SvaraRadera
  3. Låter som du hade en underbar kväll,...

    SvaraRadera
  4. Aha... en cliffhanger tills imorgon ;)
    Ja, jag som är SÅ nyfiken kommer tillbaka då :)

    Det låter som om det var en lyckad kväll!

    SvaraRadera
  5. Men det låter ju onekligen som en spännande kväll trots att goodiebagen verkar vara något av en besvikelse ju!

    SvaraRadera

Tintin